115

Oppgrader lagringsmulighetene dine med ny bod

En bod setter du enkelt opp på én dag eller to, selv om du har 10 tommeltotter.

for Gardia AS

Rita Lorentzen

Gardia AS

16. august 2022
Boden Ås
Boden Ås
Boden Ås
Boden Ås
SWITCH SECTION
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20220908092949740.jpg?maxwidth=2000 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20220908131544823.jpg?maxwidth=900
Boden Ås
Boden Ås
0

Trenger du litt ekstra lagringsplass til hageredskaper, snøfreseren, gressklipperen, robotgressklipperen, hagemøbler, sykler, bildekk, ski eller annet utstyr? Da bør du skaffe deg en bod!

For å gjøre bod-prosjektet raskt og enkelt, bør du vurdere å kjøpe et komplett sett med ferdigkappede materialer samt alt av festemidler, slik at du enkelt monterer boden på én dag eller to og får et proft resultat uten hjelp fra fagfolk. 

Dette må du tenke på

Tomtens grunnforhold kan ha noe å si for hvilken måte fundamenteringen bør gjøres på, og det er viktig at boden monteres på et fast, jevnt og stødig underlag, slik at underlaget er i vater og vinkel og holder seg stabilt over tid. Les mer om dette her

Innred til ditt behov

Trenger du et kontor, hobbyverksted, treningsrom eller gaming-rom til barna, har du mange muligheter til dette enten i en bod eller i et anneks – her er det bare fantasien som setter grenser.

Få enda mer lagringsplass med tak

På boden Ås kan det monteres et ekstra takutspring, som vist på illustrasjonen over.

Isolere boden

Boden får mange flere bruksområder dersom den isoleres. Da kan du blant annet lagre maling, plantefrø og overvintre planter. Les mer om hvordan du isolerer her.

Vær organisert

Å ha en fast plass i boden til alle tingene dine og litt plass til å kunne bevege deg rundt, sikrer at du raskt finner det du trenger når du trenger det. Dette er lurt å tenke på når boden monteres. Du kan blant annet sette opp hyller eller et skinnesystem med knagger for å lagre smart. Da utnytter du plassen i høyden og får en mer oversiktlig organisering. 

Bruk gjerne gjennomsiktige bokser og skriv hva de inneholder på fremsiden. Ting du bruker sjelden kan plasseres på øverste hylle, mens ting du bruker ofte burde stå lavere. Husk å vaske hageredskaper, gressklipper og potter før du setter de bort – da holder de lenger.

Kvalitet som varer

Gardia er opptatt av å levere bærekraftige produkter i høy kvalitet – skapt for norske forhold. Selskapet har mange års erfaring og mye kunnskap innen uterom og trevareprodukter, og samarbeider tett med fabrikkene for å stadig kunne videreutvikle produkter og bedriften og til enhver tid levere gode opplevelser.

Bodene leveres som komplette byggesett og med alt av festemidler. Detaljert monteringsanvisning følger med. Leverandørene har et kvalitetsstyringssystem som er i samsvar med ISO-9001-normen, og produktene har 5 års garanti. I tillegg til boder, tilbyr Gardia anneks, lekehus, lysthus, pergola og mye mer til hagen din.

title

Vil du vite mer om bodene til Gardia?

input field

Mark if required true

MESSAGE BOX

Beskjed til Gardia

Mark if required

single button

259

 

5905
TrueFalsec-429
left -1 TrueFalsec-429
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20210906135259755.png #FFFFFF
Les også